Na Horgošu kolona vozila četiri kilometra, čeka se pet sati

Izvor: RTS, 10.Avg.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu kolona vozila četiri kilometra, čeka se pet sati

Zbog smene turista i povratka sa odmora, pojačan je saobraćaj na putevima. Vozači na graničnom prelazu Horgoš čekaju pet sati da izađu iz Srbije i uđu u Mađarsku, a kolona je duga oko četiri kilometra.
Zbog smene turista i povratka putnika sa odmora, na najfrekventnijem srpsko-mađarskom prelazu čeka se između četiri i pet sati. Na ulazu u zemlju čeka se oko sat vremena.

Uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila sa stranim tablicama čekaju na izlaz iz zemlje mada ima i naših vozila, javlja reporter RTS-a.
Preporučuju se drugi pravci, Kelebija gde se čeka oko sat i po sa manjim zadržavanjem, kao prelazi Bajmok i Bački vinogradi. Potrebno je isključiti se sa auto-puta nekih pedesetak kilometara.
Na graničnom prelazu Gradina nema gužve na ulazu i izlazu iz zemlje. Situacija će biti promenljiva tokon dana, kažu nadležni.
 Poslednja 24 sata kroz Gradinu prošlo je 24 hiljade putnika i devet hiljada vozila.
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom pojačan je saobraćaj.
Na izlazu iz Srbije čeka se 45 minuta i još sat vremena u prepunoj međuzoni do hrvatskog prelaza Bajakovo.
Na ulazu u Srbiju zadržavanje je do 15 minuta. Nije bilo zastoja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.