Oprez zbog mogućih mokrih kolovoza i poledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog mogućih mokrih kolovoza i poledice

Ove večeri u većem delu zemlje preovlađuje pretežno oblačno vreme s povremeno slabom kišom u nižim predelima, a tokom noći treba očekivati maglu i susnežicu u planinskim predelima, pa Auto-moto savez Srbije (AMSS) vozačima savetujemo oprezniju vožnju zbog mokrih kolovoza i moguće poledice.

AMSS podseća vozače i da na vreme zamene zimske gume, s obzirom da od 1. novembra do 01. aprila, po Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, ako se na kolovozu nalaze sneg led ili poledica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moraju imati sva četiri zimska pneumatika i lance.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a dužih zadržavanja, prema informacijama Uprave granične policije RS, nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu i kod Bačke Palanke čekaju 10 sati, na Kelebiji šest, na Batrovcima i kod Sremske Rače četiri, kod Bogojeva tri, Gradine dva sata, a kod Bezdana 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.