Na Horgošu, Kelebiji i Gostunu čeka se sat vremena

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu, Kelebiji i Gostunu čeka se sat vremena

Od jutros na najfrekventnijim putnim pravcima manji je intenzitet saobraćaja, kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama.
Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, putnička vozila na Horgošu na izlazu čekaju 60 minuta, kao i na Kelebiji i Gostunu, dok na Špiljanima čekaju 30 minuta.
Radni dani uvek donose umereniji saobraćaja na najopterećenijim putevima, ali se zato unutar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradova i na njihovim prilazima on osetno pojačava, saopštio je AMSS.
Još jedan vikend je za nama koji je prošao u znaku pojačanog saobraćaja i sa velikim brojem vozila na gotovo svim putevima.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na graničnim prelazima čeka se od 20 do 50 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2019

U ranim večernjim satima AMSS očekuje lakšu vožnju zbog prijatnijih temperatura, ali istovremeno očekuje i nešto više vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima u Srbiji, zbog čega vozačima savetuje punu opreznost u vožnji uz poštovanje svih saobraćajnih propisa...Na naplatnim stanicama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gužve na granicama, putnička vozila na Gostunu čekaju 45 minuta

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2019

Saobraćaj u Srbiji je tokom popodneva bio umerenog inteziteta, ali se u ranim večernjim satima očekuje veći broj vozila na glavnim putnim pravcima u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom putnička vozila čekaju 45 minuta na ulaz i izlaz iz Srbije na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.