Na Bulevaru uskoro 22 nova kioska

Izvor: Danas, 08.Jul.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Bulevaru uskoro 22 nova kioska

Poslednjih nekoliko dana na neparnoj strani Bulevara kralja Aleksandra, na potezu od Liona do Batutove ulice, preko noći su "nikle" četiri trafike. Još uvek nove, neotvorene, bez ikakvog natpisa. Ali i to će se uskoro promeniti jer bi, kako nam je rečeno u opštini Zvezdara, na Bulevaru trebalo da budu postavljene trafike na 22 lokacije.

U postupku usvajanja plana, napominju u GO Zvezdara, pribavljena je prethodna saglasnost nadležnih gradskih sekretarijata - gradskog Sekretarijata za saobraćaj, za urbanizam i građevinske poslove, kao i JKP Zelenilo Beograd, da bi potom bio usvojen u Skupštini grada. Lokacije su, kako kažu u opštini, dodeljene na javnom konkursu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.