Na Beogradskom sajmu trenuto 23 zaraženih

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 10:17

Na Beogradskom sajmu trenuto 23 zaraženih

U privremenoj bolnici za kovid-19 na Beogradskom sajmu trenutno ima 23 pacijenata, izjavio je danas koordinator te privremene ustanove potpukovnik Veljko Milić.

Iako je primetno da se epidemiološka situacija smiruje za prijem će biti otvorena sve dok se situacija u potpunosti ne stabilizuje, rekao je Milić.

On je za Tv Prva rekao da je juče primljeno troje novih pacijenata, a da je jedan izlečeni otpušten.

"Poslednjih dana imamo jedan do tri prijema, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i primećujemo da se polako relaksira epidemiloška situacija, ali ćemo i dalje raditi do potpune stabilizacije, nedelju, dve dana, koliko god bude potrebno", rekao je Milić.

Istakao je da pacijentima koji su sada na sajmu sleduju testiranja 15, 17. i 19 maja.

Od početka otvaranja bolnice, 1.103 pacijenata je bilo zbrinuto i uglavnom su skoro svi posle drugog testa bili negativni.

Najmlađi pacijent ima 31 godinu, nastariji 70 i dobrog su opšteg zdravstvenog stanja.

"Danas nemamo planiranih otpusta, a nadamo se da neće biti ni novih prijema", rekao je Milić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hala Čair više nije privremena bolnica

Izvor: B92, 13.Maj.2020

Hala Čair u Nišu biće vraćena prvobitnoj nameni budući da već duže vreme nema pacijenata pozitivnih na kovid-19, rekao je koordinator Saša Živić..On je dodao da je situacija na jugu i jugoistoku zemlje značjano bolja i da se broj zaraženih smanjuje...Živić je za Tv Prva rekao da je Hala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.