Na Batrovcima vozila na ulazak u Srbiju čekaju 90 minuta

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima vozila na ulazak u Srbiju čekaju 90 minuta

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, putnička vozila na ulazu u Srbiju čekaju 90 minuta, dok se na izlazu iz zemlje na Gradini čeka oko 60 minuta, podaci su Uprave granične policije, a saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS)

Podsjećajući da je u toku turistička sezona kada je vrijeme zadržavanja na graničnim prelazima promjenljivo i relativno, u saopštenju se apeluje na vozače da koriste manje frkventne granične prelaze sa Mađarskom, Bački >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Breg i Kelebija.

Samo za putnička vozila od sedam do 19 sati otvoreni su prelazi Bajmok, Bački Vinogradi i Ðala.

U saopštenju se apeluje na vozače da zbog visokih dnevnih temperatura za duža putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, prave češće pauze u vožnji i koriste više osvježavajućih napitaka.

AMSS upozorava da se za vikend i tokom iduće sedmice na području Srbije očekuje veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 sati.

U saopštenju je istaknuto i da se u predstojećim danima vikenda očekuje osjetno veći broj vozila na svim putevima koji vode ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori te se upozoravaju vozači da zbog pojačanog saobraćaja imaju više stpljenja i toleracnije u vožnji, jer srazmjerno većem broju vozila povećava i broj saobraćajnih udesa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

AMSS: Na Batrovcima čekanje 90 minuta

Izvor: B92, 18.Jul.2015

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, putnička vozila na ulazu u Srbiju čekaju 90 minuta, dok se na izlazu iz zemlje na Gradini čeka oko 60 minuta...Osim toga, AMSS podseća da je u toku turistička sezona kada je vreme zadržavanja na graničnim prelazima promenljivo i relativno...U saopštenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.