Na Batrovcima teretnjaci čekaju tri sata

Izvor: B92, 14.Sep.2017, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima teretnjaci čekaju tri sata

Beograd -- Na graničnom prelazu "Batrovci" sa Hrvatskom, na izlazu iz naše zemlje, teretna vozila čekaju oko tri sata, saopštio je jutros AMSS.

Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Prema poslednjim informacijamad JP "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 min.

Inače, prema podacima AMSS saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se bez vanrednih zastoja i prekida.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GRANICE Teretnjaci čekaju na Batrovcima oko tri sata

Izvor: Blic, 14.Sep.2017

Na graničnom prelazu "Batrovci" sa Hrvatskom, na izlazu iz naše zemlje, teretna vozila čekaju oko tri sata, saopštio je jutros AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije...Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta...Prema poslednjim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.