Na Batrovcima se čeka sat, kao i na Horgošu, Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima se čeka sat, kao i na Horgošu, Gradini

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Batrovci putnička vozila čekaju oko sat vremena, koliko se čeka i na GP Horgoš sa Mađarskom, kao i na GP Gradina sa Bugarskom na ulazu u zemlju.

Iz AMSS vozačima savetuju da na granici sa Hrvatskom koriste prelaze Šid, Sot ili Bačku Palanku, a za Mađarsku Kelebija ili Bački Breg.

Na ostalim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

U subotu i nedelju, 1. i 2. septembra na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stazi "Ušće", dugačkoj 2.325m održaće se legendarna kružna auto trka "Nagrada Beograda - Ušće 2018", koju uz podršku Skupštine grada Beograda i Ministarstva omladine i sporta, organizuju AMSS, Sportski auto-karting savez Srbije, Sportski auto-moto savez Beograda i AMSO.

Ulaz je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SMANJUJU SE KOLONE Na Batrovcima se čeka sat, kao i na Horgošu i Gradini

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na graničnom prelazu Batrovci putnička vozila čekaju oko sat vremena, koliko se čeka i na Horgošu sa Madjarskom, kao i na Gradini sa Bugarskom na ulazu u zemlju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.