Na Batrovcima kamioni čekaju pet sati; Vožnja u Srbiji povoljna, oprez zbog magle

Izvor: B92, 19.Okt.2021, 07:06

Na Batrovcima kamioni čekaju pet sati; Vožnja u Srbiji povoljna, oprez zbog magle

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju pet sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na prelazima Horgoš, Kelebija i Šid, takodje na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Tokom dana će u Srbiji će birti povoljni uslovi za vožnju, osim magle, koja može usporavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vožnju na putevima pored reka i kanala, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Van gradova, saobraćaj je umerenog intenziteta, a vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema, sem na deonicama na kojima se zbog radova vozi usporenije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.