Na Batrovcima 5, na Horgošu 4 sati čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima 5, na Horgošu 4 sati čekanja

Na izlazu iz Srbije najveće gužve za putnička vozila trenutno su na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom, gde se čeka i do pet sati, dok je vreme zadržavanja na prelazima sa Crnom Gorom prilikom ulaska u zemlju oko 45 minuta.

U saopštenju MUP-a Srbije navodi je na izlazu iz Srbije vreme zadržavanja za putnička vozila na prelazu Batrovci (Hrvatska) oko pet sati, na Horgošu (Mađarska) oko četiri sata dok je na prelazu Bački Vinogradi to vreme oko tri sata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Putnici na Kelebiji u proseku na ulazak u Mađarsku čekaju oko dva sata, na prelazu Bajmok oko 90 minuta a kod Šida oko sat vremena.

Na ulazu u Srbiju, na graničnim prelazima Jabuka i Gostun, vreme zadržavanja za putnička vozila i autobuse iznosi oko 45 minuta.

U 92 saobraćajne nezgode, 46 povređenih

Na putevima, u Srbiji, su tokom prošlog dana evidentirane ukupno 92 saobraćajne nezgode u kojima je 46 povređeno, a u Beogradu je zabeleženo 37 saobraćajnih nesreća u kojima je sedam osoba povređeno, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Za dane ovog vikenda, zbog smene turista na putevima koji vode ka Crnogorskom primorju, Makedoniji i Bugarskoj, broj vozila osetno je povećan na izlazu iz zemlje na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom.

Zbog radova na deonici Koridora 10 na deonici Vladičin Han -Vranje, između Gramađe i Prevalca, saobraćaj je obustavljen i preusmeren na novoizgrađenu deonicu dugu 8,6 kilometara.

Na istoj deonici, od Mazaraća do Bresnice u dužini od 3,7 kilometara, saobraćaj je preusmeren na državni put drugog reda, dok se na delu od Bresnice do Suvog Dola u dužini od 3,2 kilometara saobraćaj, jednim delom, obavlja kroz naseljeno mesto.

Na koridoru 10, od Leskovac do Vranja, na deonici između Male Kopašnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 odnosno 40 kilometara na čas, zbog izvođenja radova.

Zbog završnih radova na saniranju nedostatka u garantnom roku i rehabilitaciji mosta Beška preko Dunava, put Novi Sad - Beograd zatvoren je za saobraćaj. Iz pravca Novog Sada saobraćaj se preusmerava na novi most Beška na kojem se saobraćaj obavlja dvosmerno.

Obustavljen je saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u zoni petlje Batajnica, zbog izgradnje Obilaznice i izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica.

Zbog radova na popravci mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav kod Vrbasa, saobraćaj se preko mosta obavlja naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku regulaciju saobraćaja.

Počeli su radovi na rehabilitaciji mosta preko kanala iz pravca Kovina, neposredno pre Kovinskog mosta na Dunava ka Smederevu i saobraćaj se obavlja naizmeničnim propuštanjem prema semaforskoj signalizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.