Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima 230 kamiona, na Bajakovu kolona od 14 kilometara

Sa srpske strane granice ka Hrvatskoj, na graničnom prelazu Batrovci, na prelaz čeka više od 230 kamiona, dok se putnički saobraćaj odvija uobičajeno, sa manjim zadržavanjem, javio je jutros reporter Tanjuga sa lica mesta.

Kamioni su tu, kako su rekli vozači, više sati, neki su pristigli jutros, a neki su na prelazu od ponoći i niko od njih nema nikakvu informaciju kada bi mogli da pređu granicu.

Svi granični prelazi sa Srbijom, sem prelaza Bajakovo, i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su zatvoreni, a u prekidu je i železnički saobraćaj na nekim međunarodnim linijama, saopštio je jutros Hrvatski autoklub.

Na graničnom prelazu Bajakovo saobraćaj je pojačan, a kolona teretnih vozila duga oko 14 kilometara. Vozila se iz Hrvatske zadržavaju i na izlazu prema Sloveniji na prelazu Bregana gde je kolona vozila duga pola kilometra.

Zbog povećanog dolaska migranata za sav saobraćaj između Hrvatske i Srbije zatvoreni su granični prelazi Ilok, Ilok dva, Principovac, Principovac dva, Tovarnik, Erdut i Batina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbjeglice čekaju: Zatvoren granični prelaz kod Šida

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2015

ŠID - Sa srpske strane granice sa Hrvatskom, kod Šida prema Tovarniku, granični prelaz je zatvoren, a ispred se nalazi oko 300-ak izbjeglica koji čekaju uvjereni da će prelaz biti otvoren, javio je reporter Tanjuga sa lica mjesta...Kako su rekli Tanjugu, oni se tu ne nalaze dugo, tek nekoliko sati...Granica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.