NUNS osudio ponašanje Vesića koji je izjavio da ima uvid u komunikaciju urednika i novinara N1

Izvor: Danas, 18.Jun.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS osudio ponašanje Vesića koji je izjavio da ima uvid u komunikaciju urednika i novinara N1

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) je danas osudilo "nedopustivo ponašanje" zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića jer je izjavio da "ima uvid u internu komunikaciju urednika i novinara televizije N1". Članak NUNS osudio ponašanje Vesića koji je izjavio da ima uvid u komunikaciju urednika i novinara N1 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNS: Neprihvatljiv zahtev da novinari unapred šalju pitanja funkcionerima

Izvor: Danas, 18.Jun.2019

Udruženje novinara Srbije (UNS) smatra neprihvatljivim postupak savetnice za medije zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića Maše Radulović koja je nakon jučerašnje konferencije za novinare poručila, kako je objavio N1, da će novinari ove televizije ubuduće morati da unapred šalju pitanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.