Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2021, 13:35

NUNS: Policija od jutros zastrašuje novinare po Srbiji

Nezavisno udruženje novinara Srbije saopštilo je da izražava bojazan za bezbednost novinara zbog sprovođenja pritiska i zastrašivanja od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, budući da su već tokom ranih jutarnjih časova i prepodneva išli po domovima i redakcijama novinara i govorili da ne bi trebalo da izveštavaju sa protesta koji se dešavaju širom Srbije. U pojedinim slučajevima novinare su označavali i kao organizatore protesta koji su zakazani širom Srbije, ističe NUNS.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NUNS: Policija od jutros zastrašuje novinare po Srbiji

Izvor: Danas, 04.Dec.2021

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zastrašuju novinare i na njih vrše pritisak u vezi sa izveštavanjem o protestima koji su za danas zakazani širom Srbije, i tako ugrožavaju njihovu bezbednosti.

Nastavak na Danas...

NUNS: Policija zastrašuje novinare po Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Dec.2021

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zastrašuju novinare i na njih vrše pritisak u vezi sa izveštavanjem o protestima koji su za subotu, 4. decembar, zakazani širom Srbije, i tako ugrožavaju njihovu bezbednosti. NUNS upozorava...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.