NUNS: Ako ne bude napretka, povlačimo se iz izrade Strategije

Izvor: Danas, 21.Okt.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Ako ne bude napretka, povlačimo se iz izrade Strategije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), zajedno sa drugim novinarskim i medijskim udruženjima, nastaviće dijalog sa Vladom kako bi se unapredilo dramatično stanje prava i sloboda novinara i medija, a ukoliko do kraja godine ne bude pozitivnih rezultata NUNS zadržava pravo da se povuče iz pregovora kao i iz izrade nove Medijske strategije. Članak NUNS: Ako ne bude napretka, povlačimo se iz izrade Strategije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stotine miliona „budžetskih“ dinara za RTK koja je trebalo da bude privatizovana pre tri godine

Izvor: Danas, 21.Okt.2018

Slučaj Radio televizije Kragujevac (RTK), koja je u vlasništvu grada tri godine po isteku zakonskog roka za privatizaciju medija.. Članak Stotine miliona „budžetskih“ dinara za RTK koja je trebalo da bude privatizovana pre tri godine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.