NUNJO GOMEŠ: Lazar Marković će biti najbolji fudbaler Evrope

Izvor: Kurir, 20.Mar.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNJO GOMEŠ: Lazar Marković će biti najbolji fudbaler Evrope

Možda ga još ne zna mnogo ljudi, ali verujte mi on je već sada jedan od najboljih u Benfiki, rekao je bivši portugalski reprezentativac

Nekadašnji napadač Benfike i portugalski fudbalski reprezentativac Nunjo Gomeš ima samo reči hvale na račun srpskog reprezentativca Lazara Markovića, za koga kaže da ima sve predispozicije da postane najbolji fudbaler Evrope.

"Lazar Marković je odličan. Ima 20 godina, što znači da može još >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo da napreduje, da se razvija i da postane jedan od najboljih igrača u Evropi. On ima sve predispozicije da to postane. Pogledajte samo kako barata loptom. Možda ga  još ne zna mnogo ljudi, ali verujte mi on je već sada jedan od najboljih u Benfiki", rekao je Gomeš pred utakmicu Benfike i Totenhema u Ligi Evrope.

Lazar Marković je jedan od najtalentivanijih napadača u Evropi, a nedavno je proglašen i za najkorisnijeg fudbalera u portugalskom prvenstvu.

http://www.youtube.com/watch?v=9nvGmNs9Do4

(Kurir sport / BBC)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.