NUKLEARNI PROJEKTIL PROTUTNJAO NAD KANADOM: Narod prestrašen, mislili su da je počeo rat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 14:12

"NUKLEARNI PROJEKTIL" PROTUTNJAO NAD KANADOM: Narod prestrašen, mislili su da je počeo rat (VIDEO)

Nadzorne kamere su zabeležile neverovatnu pojavu

Velika vatrena kugla osvetlila je nebo iznad kanadske pokrajine Alberte ostavivši u čudu tamošnje stanovništvo. Ipak, stručnjaci kažu da nema razloga za brigu objasnivši da se radi o izuzetno sjajnom meteoru.

Nadzorne i druge kamere na području Kalgarija zabeležile su oko 6.30 sati u ponedeljak ujutru neobično osvetljenje na nebu.

Neočekivanom prizoru svedočili su i stanovnici Edmontona i Saskačevana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Američko društvo za meteore objavilo je video snimke vatrene kugle objasnivši da je sjajni meteor ušao u Zemljinu atmosferu. Za sada se ne zna da li su delovi meteora pali na zemlju.

VIše od 300 ljudi obratilo se Međunarodnoj organizaciji za meteore kako bi prijavili šta su videli, a jedan Kanađanin je izrazio sumnju da se radi o nuklearnom napadu.

- Na delić sekunde sam pomislio da je reč o nuklearnom projektilu ili nečemu što je stvorio čovek - komentirao je Kris.

- Zaista sam mislila da je eksplozija u vazduhu s obzirom na veličinu i sjajnost bljeska - izjavila je Rouzmeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.