NUDIO POSLOVE ŽENAMA I UZIMAO IM NOVAC: Ovo je Ubljanin koji je osumnjičen da je prevarom zaradio milione (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 21:22

NUDIO POSLOVE ŽENAMA I UZIMAO IM NOVAC: Ovo je Ubljanin koji je osumnjičen da je prevarom zaradio milione (FOTO)

Ubski policajci uhapsili su M. M. (25) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

Kako je navedeno, osumnjičeni se tereti da je u febrauru ove godine, od dvadesetosmogodišnje žene iz Obrenovca tražio i uzeo oko 693.840 dinara kako bi je zaposlio u jednom preduzeću, lažno se pozivajući pritom na svoja poznanstva sa čelnim ljudima opštine Ub.

Takođe, M. M. se sumnjiči da je, u martu ove godine, od dvadesetpetogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene iz Uba, tražio i uzeo novac u iznosu od oko 847.830 dinara, za istu uslugu.

Na ovaj način je, kako se sumnja, navedene žene oštetio za oko 1.541.670 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, policija poziva građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, obaveste policijske službenike Policijske stanice u Ubu, na broj telefona 014/411-122.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVARIO DVE ŽENE ZA 1,5 MILIONA DINARA Obećao im posao, lažno se pozivao na svoja poznanstva sa čelnim ljudima opštine Ub

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Zbog sumnje da je prevario dve žene od kojih je uzeo više od 1,5 miliona dinara, obećavajući im posao na osnovu svojih "veza" sa čelnicima Opštine, policija je uhapsila Ubljanina M. M. (25).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.