NS:Vučevićevi pomoćnici kose travu?

Izvor: B92, 06.Maj.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS:Vučevićevi pomoćnici kose travu?

Novi Sad -- JKP "Gradsko zelenilo" je saopštilo da će poslati radnike iz administracije da kose travu i da će im u tome pomoći nekoliko pomoćnika gradonačelnika Novog Sada.

Kako su naveli, javlja 021.rs, razlog za ovaj potez je što kasni drugi krug košenja trave, zbog padavina i nedovoljnog broja radnika.

"S obzirom na to da naše, kao i većina javnih preduzeća, ima višak radnika zaposlenih u administraciji, oni će u naredna tri dana (07. - 09. maja, 2014.) biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspoređeni na terenu. U administraciji će biti obezbeđen samo minimum procesa rada. Interesi građana moraju da budu na prvom mestu, a usluge koje oni, kao poreski obveznici plaćaju, moraju da budu ispoštovane. Građani ne snose krivicu, pa ne smeju ni posledice, zbog nagomilanog broja radnika u administraciji. Ovakve akcije biće sprovođene od sada svaki put kada radovi na terenu iz bilo kojih razloga budu kasnili", stoji u saopštenju "Zelenila".

Ovo preduzeće je navelo i da će se akciji košenja i sakupljanja trave u nekoliko delova grada gde ima najviše pritužbi građana pridružiti i pomoćnici gradonačelnika Miloša Vučevića: Vladimir Stojković, Vanja Vučenović i Miroje Jovanović.

Za sutra je planirano košenje i sakupljanje trave na Bulevaru Evrope i na Limanima 3 i 4.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intenzivno košenje trave u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2014, 14:02

Pomoćnici gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković, Vanja Vučenović i Miroje Jovanović učestvovali su u akciji košenja i sakupljanja trave u organizaciji JKP Gradsko zelenilo. Oni su zajedno sa direktorom Milanom Novakovićem i zaposlenima u administraciji tog preduzeća duž Limana 3 i 4...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.