NS: Uklonjen uznemirujući mural, osvanuo novi FOTO

Izvor: B92, 15.Okt.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Uklonjen "uznemirujući" mural, osvanuo novi FOTO

Novi Sad -- Zbog jednog murala su stanari Adamovićevog naselja u Novom Sadu bili uznemireni, pisali su mediji. On je sada uklonjen, a umesto njega je naslikan drugi.

Umesto silueta maskiranih i naoružanih muškaraca, zid zgrade na uglu ulica Đorđa Magaraševića i Braće Krkljuš sada krasi karikatura. Tri mudra majmuna, ne čuju, ne vide i ne govore zlo, zato što su mi uši i usta začepljeni, a oči prekrivene novcem.

Ostao je natpis "ANNS stajl", to jest "Adamovićevo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naselje Novi Sad stajl".

Podsetimo, O2 televizija posetila je mesto na kojem se nalazio sporni mural pre nego što je uklonjen jer su pojedini novosadski mediji pisali da su taj mural da taj mural čuvali "opasni momci". Samo za pet minuta, koliko je ekipa O2 televizije bila ispred murala, sa tri različite strane pojavilo se troje ljudi koji su se interesovali za to šta oni snimaju. Više o tome pogledajte - OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.