NS: Protest zbog eutanazije psa lutalice (FOTO)

Izvor: B92, 26.Jul.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Protest zbog eutanazije psa lutalice (FOTO)

Nekoliko stotina Novosađana protestovalo je na centralnom gradskom Trgu slobode zbog nedavne eutanazije psa lutalice, nazvanog "Sten".

Skup je održan pod sloganom "Pravda za Stena", a okupljeni su zahtevali kažnjavanje odgovornih za eutanaziju psa, za koju tvrde da je bila protivzakonita.

Oni su istakli da Sten nije bio agresivan, da su ga svi voleli, a deca su čitala pisma upućena tom omiljenom psu.

Glumica Marina Cinkocki je u ime okupljenih rekla da je eutanazija Stena bila ne samo protivzakonita, već i "izvan okvira ljudskosti".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stotine Novosađana protestovalo zbog eutanazije psa

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 08:55

Nekoliko stotina Novosađana protestovalo je večeras na centralnom gradskom Trgu slobode zbog nedavne eutanazije psa-lutalice po imenu Sten...Novi Sad: Zabranjeno je hraniti lutalice..Skup je održan pod sloganom "Pravda za Stena", a okupljeni su zahtevali kažnjavanje odgovornih za eutanaziju psa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.