NS: Pokušao da zapali zgradu od 18 spratova

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Pokušao da zapali zgradu od 18 spratova

Nepoznati mladić je prošle subote oko 21.50 zapalio gajbice ispred prodavnice u ulazu zgrade od 18 spratova na Bulevaru cara Lazara 81 u Novom Sadu. Razbuktavanje požara sprečile su komšije.

Kako su za "Novine novosadske" ispričali stanari, požar je brzo buknuo i proširio se na sve gajbice i okolnu plastiku, zbog čega se pojavio gust dim. Posle nekoliko minuta stanari su osetili smrad, a brzom reakcijom nekoliko komšija širenje vatre je zaustavljeno. Vatrogasci su stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za nekoliko minuta i ugasili požar.

Naneta je manja materijalna šteta, ali da nije bilo brze reakcije stanara, požar je mogao da se proširi i blokira jedini ulaz i izlaz u ovoj zgradi.

Policija ni posle nekoliko dana nije uhvatila piromana. Ako ga prepoznajete, pozovite 192.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Piroman umalo zapalio soliter

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013

Nepoznati mladić je zapalio gajbice ispred prodavnice u ulazu zgrade. Požar je brzo buknuo i počeo da se širi, a da nije bilo reakcije stanara vatra je mogla da blokira ulaz i izlaz u najvišoj zgradi u Novom Sadu..NOVI SAD - Nepoznati mladić prošle subote oko 21.50 je zapalio gajbice ispred prodavnice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.