NS: Najgoroj vladi, najduži mandat

Izvor: RTS, 23.Jan.2012, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Najgoroj vladi, najduži mandat

Paradoksalno je da će "najgora Vlada Srbije izdržati ceo zakonski mandat", smatraju u Novoj Srbiji i dodaju da će "za oporavak biti potrebno mnogo znanja, rada i radikalnih reformi".

Direktor Nove Srbije Borislav Borović izjavio je danas da je paradoksalna činjenica da "najgora Vlada Srbije u poslednjoj deceniji vlada najduže i da će izdržati ceo zakonski mandat".

"Da li će i narod izržati ova 104 dana nastavka propadanja, otpuštanja radnika i najavljenih novih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 'megazaduživanja' teško je reći, ali će za oporavak biti potrebno mnogo znanja, rada i radikalnih reformi", upozorio je Borović u pisanoj izjavi.

"Glasanje protiv ove štetočinske i nenarodne Vlade je pitanje zdravog razuma i porodične odgovornosti građana Srbije", poručio je Borović.

On je, zbog "elementarne pristojnosti svih stranaka vladajuće koalicije", uputio zahtev aktuelnoj vlasti da se izvini građanima za "godine i život koji su im te stranke pojele", kao što se, kako je naveo, Socijalistička partija Srbije "izvinila za devedesete".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NS: Najgoroj vladi najduži mandat

Izvor: RTS, 23.Jan.2012

Paradoksalno je da će "najgora Vlada Srbije izdržati ceo zakonski mandat", smatraju u Novoj Srbiji i dodaju da će "za oporavak biti potrebno mnogo znanja, rada i radikalnih reformi"...Direktor Nove Srbije Borislav Borović izjavio je danas da je paradoksalna činjenica da "najgora Vlada Srbije u poslednjoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.