NS: Nadležni da provere Đilasove navode

Izvor: RTS, 01.Nov.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Nadležni da provere Đilasove navode

Prošla su vremena kada je Dragan Đilas upirao prstom u ljude i etiketirao ih, poručila potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski reagujući na optužbu Đilasa da je funkcioner NS-a Zoran Milojević Zelja pretukao aktivistu DS-a u Vrbasu.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski ocenila je da su prošla vremena kada je lider Demokratske stranke Dragan Đilas upirao prstom u ljude i etiketirao ih, i istakla da je Srbija sada ozbiljna država.

Povodom optužbi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đilasa da je savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju i koordinator NS-a za Kosovo Zoran Milojević Zelja pretukao aktivistu DS-a u Vrbasu, Filipovski je agenciji Beta rekla da istražni organi treba da utvrde da li su tačni ti navodi.

"Srbija je ozbiljna država u kojoj institucije rade svoj posao. Istražni organi treba da utvrde da li su navodi Đilasa tačni", istakla je Filipovski.

Navela je da je Zoran Milojević Zelja predsednik Opštinskog odbora NS-a u Leposaviću i da NS nema koordinatora za Kosovo.

Predsednik DS-a Dragan Đilas izjavio je ranije danas da je aktivistu DS-a pred izbore u Vrbasu pretukao savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju i koordinator Nove Srbije za Kosovo Zoran Milojević Zelja koji je, prema Đilasovim rečima, prilikom poseta pokrajini bio u blizini potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.