NS: Muškarac se ugušio u požaru

Izvor: B92, 05.Sep.2013, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Muškarac se ugušio u požaru

Beograd -- Jedan muškarac (40) stradao je u požaru koji je izbio protekle noći u kući u Novom Sadu, rečeno je u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Požar je izbio oko jedan sat posle ponoći u Rumeničkoj ulici, a lekari Hitne pomoći po dolasku na mesto požara jedino su mogli da konstatuju smrt.

"Pretpostavljamo da je uzrok smrti ugušenje, pošto nije bilo vidljivih povreda po telu", rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

U noći između srede i četvrtka u Novom Sadu se nije dogodila nijedna saobraćajna nesreća, a lekari Hitne pomoći imali su ukupno 37 intervencija zbog hroničnih bolesnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanin se ugušio u požaru

Izvor: Mondo, 05.Sep.2013

Muškarac (40) stradao je u požaru koje je izbio protekle noći u kući u Novom Sadu, rečeno je danas agenciji Beta u..

Nastavak na Mondo...

Muškarac se ugušio u požaru

Izvor: Blic, 05.Sep.2013

Jedna muškarac (40) stradao je u požaru koje je izbio protekle noći u kući u Novom Sadu rečeno je danas u novosadskoj Hitnoj pomoći. ..Požar je izbio oko jednog sata posle ponoći u Rumeničkoj ulici, a lekari Hitne pomoći po dolasku na lice mesta jedino su mogli da konstatuju smrt...- Pretpostavljamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.