NS: Hapšenja zbog razbojništva

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Hapšenja zbog razbojništva

Petorica osumnjičenih za pokušaje razbojništva uhapšeni su dve akcije u Novom Sadu, saopštio je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U prvoj akciji, neposredno posle krivičnog dela koje još nije bilo ni prijavljeno, pripadnici interventne jedinice policije uhapsili su S.M. (24) osumnjičenog za razbojništvo u kazinu na Bulevaru oslobođenja.

On je, po izlasku iz kazina, zatečen sa "fantomkom", replikom pištolja i novcem opljačkanim od radnika. Njemu je po odobrenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadležnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje u zakonskom roku, određeno zadržavanje do 48 sati.

Petorica Novosađana, od kojih je jedan maloletan, terete se da su, u Kisačkoj ulici, napali 35-godišnjeg Novosađanina i tukli ga rukama i nogama, jer je odbio da im preda novac.

Efikasnom intervencijom policije, neposredno zatim, uhvaćena su dvojica osumnjičenih, a operativnim radom, identifikovana su i pronađena još trojica.

Svi su saslušani u svojstvu osumnjičenih i protiv njih će, zbog osnova sumnje da su pokušali krivično delo razbojništvo, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, kaže se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.