NS ELEKTRODISTRIBUCIJA POKLANJA ŠTEDLJIVE SIJALICE

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS ELEKTRODISTRIBUCIJA POKLANJA ŠTEDLJIVE SIJALICE

Svi koji budu platili dug na naplatnim mestima Elektrovojvodine dobiće po jednu štedljivu sijalicu

NOVI SAD - Elektrodistribucija Novi Sad od danas do 31. marta poklanjaće štedljive sijalice kupcima koji do tada u potpunosti izmire svoja dugovanja i tekuću potrošnju, saopštila je danas Elektrovojvodina.

Kako se navodi, svi kupci električne energije koji u tom periodu budu platili dug na naplatnim mestima Elektrovojvodine dobiće po jednu štedljivu sijalicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Da bi dobili sijalicu potrebno je samo da sa sobom ponesu februarski račun za utrošenu električnu energiju i ličnu kartu. Elektrovojvodina će na taj način podeliti kupcima 20.000, a Elektrodistribucija Novi Sad oko 6.000 štedljivih sijalica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.