NS: Država i narod na izdisaju

Izvor: RTS, 23.Jan.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Država i narod na izdisaju

Direktor Nove Srbije Borislav Borović ocenio da je Srbija, za nešto više od jedne decenije, unazađena na duhovnoj, kulturnoj, naučnoj, obrazovnoj i demografskoj ravni.

Srbija je za nešto više od jedne decenije potpuno modifikovana i unazađena na duhovnoj, kulturnoj, naučnoj, obrazovnoj i demografskoj ravni, ocenio je direktor Nove Srbije Borislav Borović.

Uništavanje porodice, moralnih uzusa i vrednosti, nacionalnih i verskih osećanja je u završnoj fazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smatra Borović.

Sve je propraćeno dramatičnom izmenom vlasničke strukture i to tako da je sve u rukama oko pet posto pojedinaca, od kojih su polovina strani državljani, ukazao je u saopštenju Borović.

"Filovano primamljivom retorikom reformi, integracija, progresom, država i narod su na izdisaju, a oni koji su obavezni i dužni da to propadanje spreče i sami su modifikovani i reformisani", zaključio je Borović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.