NS: Devojka umrla u Dunavskom parku

Izvor: B92, 13.Jan.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Devojka umrla u Dunavskom parku

Novi Sad -- Jedna devojka stara 22 godine preminula je oko 14.30 na ulazu u Dunavski park u Novom Sadu.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a tele devojke preneto je u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti, rekla je portparolka PU Novi Sad Mileva Tomić.

Prema rečima očevidaca, devojka je bila sa dve drugarice, koje su, nakon što je ona pala, pobegle, javlja Blic.

Pala je na lice, a građani koji su se našli u blizini pritrčali su da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << joj pomognu, i misleći da je pala u nesvest pokušali su da je osveste. "Videli smo da je tokom pada izbila dva zuba", kaže jedan od očevidaca.

Nakon što su ustanovili da nije reč o običnoj nesvestici pokušali su da joj pruže prvu pomoć i da je reanimiraju veštačkim disanjem.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je vrlo brzo, ali je nažalost, posle pokušaja reanimacije, konstatovala smrt, rekla je doktorka Nenadić Pokrajac, portparol Hitne službe u Novo Sadu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka (22) pala i umrla u Dunavskom parku!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2014

NOVI SAD - Obdukcijom se utvrđuje uzrok smrti...M. M. (22) iz Novog Sada preminula je u ponedeljak oko 14.30 na ulazu u Dunavski park u Novom Sadu...Kako saznajemo, devojka je bila sa dve drugarice, koje su nakon što je ona pala pobegle...- Devojka je šetala s drugaricama, a onda je iznenada pala....

Nastavak na Kurir...

Devojka umrla u Dunavskom parku

Izvor: NSkriminal.net, 13.Jan.2014

Nepoznata devojka pala je mrtva na ulazu u Dunavski park, dok su dve drugarice sa kojima je bila odmah pobegle, javlja Blic.

Nastavak na NSkriminal.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.