Izvor: B92, 16.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Autoput Beograd-Jadran

Požega -- Lider Nove Srbije Velimir Ilić rekao da na proleće počinju radovi na izgradnji autoputa Horgoš-južni Jadran, od Beograda do Požege.

"Do Božića biće potpisan ugovor i radovi počinju na proleće. Imaćemo najmoderniji autoput ka jugu", rekao je Ilić prilikom današnjeg otvaranja asfaltiranih deonica regionalnih putnih pravaca iz Valjeva i Mionice ka Divčibarama, do Bogdanovića brda.

Deonica od Valjeva do Bogdanovića brda duga je 11 kilometara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a od Mionice do Bogdanovića brda osam kilometara. Ukupna vrednost investicije je 20 miliona dinara, a sredstva je obezbedilo Javno preduzeće "Putevi Srbije".

"Naš cilj je da pokrenemo valjevski kraj, da razvijemo turizam na Divčibarama", rekao je Ilić, kao i da je cilj "asfalt u svakom selu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.