NP: Uhapšen muškarac zbog trgovine drogom

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP: Uhapšen muškarac zbog trgovine drogom

Protiv novopazarca F.S. policija će podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da je učinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Operativnim radom pripadnika Odeljenja za suzbijanje i krijumcarenje droga u Novom Pazaru pronađeno je blizu kilogram opojne droge marihuana kao i digitalnu vagicu za precizno merenje. Manja količina droge je pronađena prilikom pretresa osumnjčenog u centru Novog Pazara. Ostatak je pronađen u kući F.S. koja se nalazi u Prvomajskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ulici u Novom Pazaru. Osumnjičeni je uhapšen i odrđeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će policija podnijeti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru. (b92.net)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NOVI PAZAR: U vozilu pronađeni pištolj i municija

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2018

Novopazarska policija uhapsila je lice S.D. iz Novog Pazara kod kojeg je pronađen pištolj sa municijom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su rutinskom kontrolom, sinoć oko 22 sata u Novom Pazaru, u blizini Petrove crkve zaustavili vozilo kojim je upravljao S.D.   Detaljnim pretresom vozila,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.