NP Plitvice zapošljava 460 radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP "Plitvice" zapošljava 460 radnika

Nacionalni park "Plitvička jezera" raspisao je konkurs za zapošljavanje na određeno vreme 460 radnika, koje namerava da angažuje u toku turističke sezone, saopštila je ta ustanova.

Prijem u radni odnos se odnosi na ovogodišnju turističku sezonu, konkurs je objavljen danas u Narodnim novinama, a rok za podnošenje prijava je osam dana, zaključno sa 7. februarom.

Svi ugovori o radu sklapaju se s izabranim kandidatima na određeno vreme, zbog povećanog obima poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u turističkoj sezoni 2019. godine.

Probni rad traje mesec dana, početak rada je od 1. marta do 1. jula ove godine, prema potrebama posla, a najkasnije do 31. oktobra.

Udruženje hotelijera i ugostitelja traži 268 radnika, 61 konobara, 35 kuvara, 26 sobarica, 21 čistačica, 19 vešarica i isto toliko perača posuđa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.