NP: Nišlije uhapšene zbog krađe

Izvor: B92, 25.Jul.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP: Nišlije uhapšene zbog krađe

Novi Pazar -- Policija u Novom Pazaru privela je dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopšteno je danas iz te policijske uprave.

U saopštenju je navedeno da je da su privedeni P.P. (25) i M.J. (23), obojica iz Niša i da im je određena meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su izvršili tešku krađu.

Kako je navedeno u saopštenju, sumnja se da su uhapšeni juče u Novom Pazaru, pokrali obuću i odeću iz pet ekskluzivnih prodavnica sportske opreme.

Vrednost ukradene robe je 112 hiljada dinara, kaže se u saopštenju i dodaje da su pronađeni predmeti su vraćeni vlasnicima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opljačkali pet eksluzivnih prodavnica sportske opreme

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru su, uz odobrenje nadležnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 časova P. P. (25), M. J. (23) i I. S. (22) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađe...Sumnja se da su oni juče, na području grada novog Pazara,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.