NOŽEM UBIO SLEPU SUPRUGU (30), PA POKUŠAO SEBI DA ODUZME ŽIVOT Objavljeni detalji horora u Zaprešicu, oglasila se policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:49

NOŽEM UBIO SLEPU SUPRUGU (30), PA POKUŠAO SEBI DA ODUZME ŽIVOT Objavljeni detalji horora u Zaprešicu, oglasila se policija

Objavljeni detalji strave u Zaprešiću.

Istražujući pronalazak mrtve žene i njenog teško povređenog supruga u stanu u Zaprešiću policija je zaključila da je 29-godišnjak "oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu porodice dok je sebe teško povredio".

Policija stoga ovaj zločin kvalifikuje kao ubistvo i pokušaj samoubistva, a kriminalističko istraživanje je u toku.

Muškarac je ženu usmrtio najverovatnije nožem, a potom pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samoubistvo. Lekarska pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gde je zadržan na lečenju.

Telo 30-godišnjakinje prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, kažu u policiji.

Mrtvu ženu i njenog povređenog supruga policija je pronašla u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću u ponedeljak oko 11 sati.

Mediji navode da je zločinu prethodila bračna svađa u nedelju uveče kada su komšije čule povišene tonove iz njihovog stana. Da se nešto dogodilo navodno su posumnjali roditelji ubijene koji su pokušavali da dođu do kćeri ali im se nije javljala. Ubijena žena bila je slepa.

- Bolesnik je dovezen kolima hitne pomoći u bolnicu Sveti Duh na hitni prijem gde je podvrgnut vrlo brzo operacijskom zahvatu. Saniran je hirurški i sada se nalazi u jedinici intenzivnog lečenja. Bio je u hemoragijskom šoku, što znači da je izgubio dosta krvi i to su povrede opasne po život - rekao je juče Boris Zdilar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.