NOŽEM POKUŠAO DA UBIJE MLADIĆA, PA SE KRIO U PORODIČNOJ KUĆI: Policija uhapsila napadača iz Novog Pazara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 00:38

NOŽEM POKUŠAO DA UBIJE MLADIĆA, PA SE KRIO U PORODIČNOJ KUĆI: Policija uhapsila napadača iz Novog Pazara! (VIDEO)

Krio se u naselju Lug

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar danonoćnim radom ušli su u trag, a potom i lišili slobode muškarca iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, saznaje Indeksonline.rs.

Kako se saznaje, njega je policija lišila slobode u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Lug. Uhapšen je muškarac (26) iz Novog Pazara, koji je u prethodne večeri, oko 2 sata iza ponoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nožem pokušao da ubije sugrađanina (21).

Protekle večeri, u Gradskoj ulici u centru Novog Pazara, maskirani napadač ušao je u ugostiteljski objekat i nožem naneo povrede mladiću u predelu vrata i grudnog koša.

Povređeni se nalazi na hirurškom odeljenju novopazarskog Zdravstvenog centra, sa povredama u predelu vrata i grudnog koša, a trenutno je van životne opasnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.