NOŽEM IZBO BAKU ZBOG KORISTOLJUBLJA Policija otkrila stravične detalje zločina u Modriči: Ponašao se hladno, bez emocija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 11:49

NOŽEM IZBO BAKU ZBOG KORISTOLJUBLJA Policija otkrila stravične detalje zločina u Modriči: Ponašao se hladno, bez emocija...

Unuk priznao da je ubio baku (69)

Tokom policijske istrage mladić (18) je priznao policiji da je ubio svoju baku (69) iz Modriče.   

On je baku ubio nožem, zadavši joj 24 uboda nožem,  a motiv je koristoljublje.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj kazao je na vanrednoj konferenciji za novinare da je osamnaestogodišnjak tokom pretresa priznao ubistvo bake, prenela je RTRS.

On je dodao da je osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u izjavi naveo da je nakon izvršenja krivičnog dela popio deset tableta diazepama.

- Tako se i ponašao u toku cele kriminalističke obrade, znači s obzirom na uzrast ponašao se hladno, bez emocija, da bi posle priznao izvršenje krivičnog dela i sve pojedinosti - naveo je Radinković.

Osamnaestogodišnjak je sinoć sproveden u Okružno javno tužilaštvo Doboj, dežurni tužilac će predložiti nadležnom sudu određivanje pritvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.