NOŽEM GA UBO U GRUDI, DA SE SLOMILA DRŠKA: Slađana je spavala sa nećakom, pa ga navela da ZAKOLJE UJAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽEM GA UBO U GRUDI, DA SE SLOMILA DRŠKA: Slađana je spavala sa nećakom, pa ga navela da ZAKOLJE UJAKA!

Fatalna ujna

Suđenje za zločin u Vrisniku koji se dogodio 2011. godine na ostrvu Hvar kada je ubijen Domagoj Novoselnik (32), za koji su osumnjičene dve osobe, jedna kao počinitelj, a druga kao podstrekač, počeće za 20 dana na Županijskom sudu u Splitu.

Za smrt u Vrisniku tereti se 23-godišnjak koji je u to vreme imao 17 godina zbog čega mu je identitet i danas zaštićen od javnosti.

Osim njega, kao osoba koja ga je navela na zločin na optuženičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupi će sedeti Slađana Novoselnik (34), supruga sada pokojnog koja se tereti da je tokom intimne veze s mladićem uticala na njega.

Oboje su već bili proglašeni krivima na prvom suđenju 2012. godine te je mladić osuđen na 10 godina zatvora, a Slađana Novoselnik na 22 godine.

Kazna za mladića bila je maksmalna koja se može izreći maloletniku za ubistvo. Negirali su počinjenje dela, a tokom postupka počeli su se i međusobno teretiti. Vrhovni sud je presudu ukinuo i vratio slučaj na novo suđenje kako bi se sproveli dodatni dokazi.

Na ponovljenoj glavnoj raspravi krajem 2014. godine napravljena je dopuna veštačenja mesta zločina i nalaza veštaka sudske medicine vezane za povrede na Domagoju Novoselniku i mehanizam nastanka. Osim smrtonosnog uboda nožem u grudi Domagoj je imao i ubod od noža na bedru te ozlede od udarca tupo-tvrdim predmetom po glavi.

Postavlja se pitanje da li je Slađana Novoselnik zbog svoje sitne konstitucije mogla zadati ubod u grudi svom suprugu tolikom jačinom da se slomila drška noža.

Međutim, rasprava nije okončana jer je optuženi završio u zagrebačkoj bolnici zbog paralize živaca. U to vreme je Slađana Novoselnik puštena iz istražnog zatvora da se brani sa slobode.

Kada se sledeće godine optuženi oporavio dovoljno da može učestvovati u postupku, sudija koja je vodila predmet morala je otići na bolovanje, što je dovelo do dodatnog odlaganja. Odlučeno je da se u četvrtak održi pripremno ročište i dogovori o početku glavne rasprave. Usaglašeno je da 10. maja počne dokazni postupak.

Prema optužnici, Domagoj Novoselnik ubijen je upravo zbog veze između njegove supruge Slađane Novoselnik i mladića koji mu je bio nećak. Mladić je živeo i radio kod njega, jer je Domagoj imao privatnu firmu na Hvaru.

U optužnici se navodi kako je mladić počinio ubistvo, a Novoselnik ga podstakla na zločin.

Zato je dobila nadimak u javnosti “fatalna ujna”. Iz braka s Domagojem Novoselnikom optužena ima ćerku. Optuženi mladić se u međuvremenu oženio i dobio dete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.