NOŽ U LEĐA MURINJU: Kasiljas i Ramos zaključali saigrače

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽ U LEĐA MURINJU: Kasiljas i Ramos zaključali saigrače

Kapiten i zamenik kapitena okupili saigrače na sastanku za koji trener Reala nije bio obavešten

MADRID - Kapiten i njegov zamenik, Iker Kasiljas i Serhi Ramos mimo znanja trenera Žozea Murinja zaključali su saigrače u svlačionicu i održali sastanak.

Pojedini španski mediji odmah su ocenili da se radi o pobuni protiv Portugalca, dok drugi prenose da su igrači na taj način želeli da se motivišu pred nastavak sezone.

Prema pisanju "Marke" kapiten i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njegov zamenik su želeli da umire ekipu pred nastavak takmičenja i duel protiv Sosijedada, ali bode u oči činjenica da Murinjo nije bio obavešten o tajnom sastanku. Iker Kasiljas i Serhi Ramos su na sastanku "prozvali" pojedine saigrače da se ne zalažu dovoljno i da gledaju više sopstveni interes u odnosu na interes tima.

Pred duel sa imenjakom iz Sosijedada i dalje je prva tema ko će braniti na pomenutom meču, Iker Kasiljas ili Antonio Adan. "Marka" piše da je Murinjo napravio pravu zbrku na poslednjem treningu, jer je odlučio da rotira golmane tokom utakmice prvog i drugog tima. Prvo poluvreme Adan je branio za prvi tim, a drugo Kasiljas.

Pomenuti list dodaje i kako je Portugalac bliži odluci da na pomenutom meču brani Adan, a da će Kasiljas braniti tri dana kasnije na kup utakmici protiv Selte. Za to vreme, navijači Reala u sve većem broju pokazuju nezadovoljstvo Murinjovom odlukom da Kasiljasa preseli na klupi. Čak 77 odsto čitalaca "Marke" smatra da Murinjo nije smeo da "Svetog Ikera" makne sa gola.

Prvom golmanu reprezentacije Španije podršku je pružio i njegov kolega Viktor Valdez iz Barselone.

"Iznenadio sam se kada sam čuo da je Kasiljas ispao iz ekipe. Ne znam razlog, ali on ima moju podršku. Nadam se da će se što pre vratiti među stative, tamo gde želim da ga vidim", rekao je Valdez.

Meč između dva Reala na programu je u nedelju od 17 časova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rat u Realu zbog Kasiljasa, igrači se zaključali u svlačionici!

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2013

U svlačionici Reala sve po starom: Napetost u vazduhu može nožem da se seče, a za sve je kriv Iker Kasiljas, odnosno njegov let na klupu na meču sa Malagom!. Trener Žoze Murinjo je pred utakmicu sa Sosijedadom još jednom po tom pitanju bio na „savetovanju“ kod predsednika Florentina Pereza.. Ipak,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.