NOVOSADSKI TAKSISTI ODRŽALI PROTESTNU VOŽNJU

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSADSKI TAKSISTI ODRŽALI PROTESTNU VOŽNJU

NOVI SAD - Udruženja taksi prevoznika Novog Sada organizovali su danas protestnu vožnju ulicama grada, u kojoj je učestvovalo nekoliko stotina vozila i koja je izazvala zastoj u saobraćaju.

Nekoliko stotina vozila kružilo je centrom grada pored zgrade Vlade Vojvodine, kampusa Univerziteta i kejom Žrtava racije, a u protestu ne učestvuju jedino taksisti udruženja Novus, Vip i Nacionalnog taxija.

Taksisti organizuju protestnu vožnju zbog odluke Skupštine grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojom je retroaktivno uvedena obaveza posedovanja "evro 3" i "evro 4" motora za taksi vozila, piše u saopštenju.

Taksisti su zatražili ukidanje te odluke i najavili da će održavati protestne vožnje svakog dana od 11 do 14 sati, do ispunjenja zahteva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.