NOVOBEOGRAĐANI U ŠOKU Na banderi u Jurija Gagarina osvanula figura RASPEĆA ISUSA HRISTA

Izvor: Press, 22.Maj.2020, 11:24

NOVOBEOGRAĐANI U ŠOKU Na banderi u Jurija Gagarina osvanula figura RASPEĆA ISUSA HRISTA

Stanari Bloka 45, ali i svi sugrađani koji su danas prolazili ovim delom grada, bili su šokirani kada su na jednoj od raskrsnica u Ulici Jurija Gagarina, na stubu na kojem je postavljen veliki broj kamera, nakačena maketa raspeća Isusa Hrista od kartona!
Foto:blic

Policija i radnici komunalnih preduzeća su već izašli na teren i u toku je njena demontaža, a okolo su se skupili i radoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << građani koji sa nevericom gledaju šta je to osvanulo u njihovom kraju.
Nije mali broj onih koji su, kada su videli ovu fotografiju na društvenim mrežama, mislili da se radi o fotomontaži.
"Plašim se da će onaj ko je ovo postavio slično završiti, ali ovo je možda bio jedini način da se privuče pažnja na hiljade kamera", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.