NOVO DNO OPOZICIJE: Brnabić pravo u centar! Pozivaju se na Belivuka jer nemaju šta više da kažu protiv Vučića i Vulina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 20:00

NOVO DNO OPOZICIJE: Brnabić pravo u centar! Pozivaju se na Belivuka jer nemaju šta više da kažu protiv Vučića i Vulina

Kako premijerka ističe, nije problem u tome šta kriminalci pričaju, već ko i kako koristi njihov iskaz.

Premijerka Ana Brnabić ocenila je danas da je deo opozicije koja se, "uz pomoć izjava Veljka Belivuka i Marka Miljkovića", bori protiv predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, dotakao novo dno i koristi se vidom političke borbe kakav nikada u istoriji Srbije nije viđen.

Brnabić je na sednici Skupštine, na kojoj članovi Vlade odgovaraju poslanicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazala da kada se radi o ubicama i kriminalcima kakvi su Miljković i Belivuk, onda je jedino normalno, bez obzira na političku pripadnost, da se zarad zemlje i građana svi ujedine i podrže borbu protiv takvih ubica i kriminalaca.

- To nema veze sa politikom, normalan čovek, iole pristojan, nikada sebi ne bi dozvolio da pomisli da to iskoristi u svrhu političke borbe, ali nažalost to se dešava u Srbiji danas - kazala je Brnabić.

Prema njenim rečima, nije problem u tome šta kriminalci pričaju, jer njima, kako kaže, laž posle svega što su uradili i ne može teško da padne, već ko i kako koristi njihov iskaz.

- Kakav ste čovek ako njima više verujete i kakvu politiku propagirate i kakvu zemlju biste voleli da vidite, bilo kakvu gde su Miljković i Belivuk na slobodi, samo da Vučić nije predsednik - kazala je.

Ističe da je u poslednjih 10 dana moglo da se vidi da je politika tog dela opozicije da su ujedinjeni sa kriminalcima i ubicama protiv Vlade i Vučića.

- Zar ne mislite da vam više nije mesto u politici? Ako nemate šta da kažete protiv Vučića i Vlade, nego se pozivate na Belivuka, mislim da ste završili sa politikom - poručila je Brnabić.

Pružila je podršku predsedniku Vučiću, ali i Aleksandru Vulinu koji je brutalno napadnut jer radi svoj posao odgovorno i kako treba i koji je uz Vučića "prvi stavio svoju glavu u torbu i porodicu na liniju".

- Kada vodite takvu borbu protiv takvih ljudi svakoga dana možete da se pitate da li ćete dočekati noć, posebno jer ih ima još koji su na slobodi, koji su opasniji nego ikada, još kada dobiju političku i medijsku podršku, to ih još više osnaži - kazala je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.