NOVO BRUTALNO UBISTVO! Telo devojčice (5) pronađeno u VREĆI iza pijace - strani radnik je SILOVAO, pa ZADAVIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 21:57

NOVO BRUTALNO UBISTVO! Telo devojčice (5) pronađeno u VREĆI iza pijace - strani radnik je SILOVAO, pa ZADAVIO! (VIDEO)

Kamera snimila ubicu

Telo devojčice (5) pronađeno je u vreći nakon što je silovana i zadavljena na smrt. Petogodišnjakinja je u petak kidnapovana iz svog doma u Kerali u Indiji. Nalazom obdukcije utvrđeno je da je dete silovano i zadavljeno na smrt.

Njeno telo je u subotu nađeno iza lokalne pijace u Aluvi. Meštani su policajcima rekli da su videli devojčicu sa migrantskim radnikom u okolini, piše San.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izašla na lice mesta i nakon pretresa terena pronašla telo devojčice. Radnik je uhapšen i označen kao osumnjičeni, javili su lokalni mediji.

- Naš tim je proverio snimke CCTV kamere i ustanovio da je dete bilo sa radnikom. Uhapsili smo ga u 21.30. Međutim, bio je u alkoholisanom stanju i u tom trenutku dete nije bilo sa njim - rekli su nadležni u policiji.

Policiji je bilo teško da ispitaju osumnjičenog i prikupe detalje.

- U subotu ujutru je priznao zločin. Međutim, on je takođe pokušao da obmane istražni tim - otkrivaju iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.