NOVI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U PADINSKOJ SKELI: Otkriveno zašto su se Iživljavali nad dedom (74) i silovali ga drškom metle?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 12:57

NOVI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U PADINSKOJ SKELI: Otkriveno zašto su se Iživljavali nad dedom (74) i silovali ga drškom metle?

Iživljavali su se dok nije umro
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je 4. februara 2024. godine o smrti muškarca (74) u KPZ "Padinska skela", nakon čega je naložio da se obavi obdukcija sa toksikologijom, kako bi se utvrdio uzrok smrti.
Nakon prijema obdukcionog nalaza 8. marta, koji je pokazao da je on umro nasilnom smrću, postupajući tužilac je naložio hapšenje osumnjičenih, koji su prethodno delili ćeliju sa pokojnim, zbog sumnje da su izvršili krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu.
Osumnjičeni starosti 20 i dvojica starosti 21 godinu saslušani su u tužilaštvu 14. marta, gde se osumnjičeni branio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.