NOVI VEO MISTERIJE Roditelji majke koja je sa mužem ubila decu u Novom Sadu U STRAHU, poznanici primetili JEDNU ČUDNU STVAR: Krišom odlaze na groblje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 13:30

NOVI VEO MISTERIJE Roditelji majke koja je sa mužem ubila decu u Novom Sadu U STRAHU, poznanici primetili JEDNU ČUDNU STVAR: "Krišom odlaze na groblje..."

Poznanici i komšije su zabrinuti zbog porodice devojke koja se nakon tragedije gotovo potpuno povukla iz javnosti. Utabana staza i sveće na groblju svedoče o redovnim posetama večnom domu njihove ćerke, ali njihovi susedi primećuju da gotovo da i ne viđaju nikoga od porodice.
Kako komšije ističu, roditelji preminule devojke koja je sa mužem ubila decu pa skočila su se praktično zatvorili u kuću od sahrane njihove ćerke u Bačkom Petrovcu. Retko puštaju ikoga unutra, izlaze vrlo retko i provode većinu vremena u tišini i tuzi zbog gubitka.
Samoubistvo mladića i devojke, koje je navodno uključivalo i njihove sinove od jedne i tri godine, ostavilo je dubok trag u zajednici.
- Oni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.