NOVI UŽAS U SRBIJI: Otac (28) pokušao da ubije sina (2) na VEOMA JEZIV način! Otkriveno stanje dečaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 15:45

NOVI UŽAS U SRBIJI: Otac (28) pokušao da ubije sina (2) na VEOMA JEZIV način! Otkriveno stanje dečaka

Oglasilo se Tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Pirotu vodi istragu protiv muškarca (28) zbog sumnje da je pokušao da ubije dvogodišnjeg sina sonom kiselinom. On se nalazi u pritvoru od 26. jula, odnosno od izlaska iz bolnice, rečeno je u Višem sudu u tom gradu.

Policijska uprava u Pirotu podnela je tom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, potvrđeno je u tom tužilaštvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Osumnjičeni je zajedno sa svojim sinom primljen početkom jula u bolnicu u Pirotu zbog trovanja sonom kiselinom, nakon čega su prevezeni u Kliničko-bolnički centar Niš. Dete je nekoliko dana kasnije pušteno na kućno lečenje, a zatim i otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.