NOVI TERORISTIČKI NAPADI U RUSIJI! Ubijena 2 policajca, na vojnike pucano iz kola u pokretu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2017, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TERORISTIČKI NAPADI U RUSIJI! Ubijena 2 policajca, na vojnike pucano iz kola u pokretu!

Haos na ulicama

Četiri osobe osumnjičene za dva napada na policiju u gradu Astrahan na jugu Rusije su ubijene tokom potere, nekoliko sati nakon drugog napada, saopštila je Nacionalna garda.

Napadači su ubili dvojicu policajaca, i ozbiljno ranila još dvojicu.

Na tri vojnika Nacionalne garde pucano je iz kola u pokretu. Jedan od napadača ubijen je na licu mesta.

BREAKING: All suspects in twin attacks on police in Russia’s #Astrakhan killed >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in special op – Nat. Guard https://t.co/Ss54WJEz39 pic.twitter.com/uDu5hHi3bN

— RT (@RT_com) April 6, 2017

U sredu, ruski istražni odbor je saopštio da se traga za četvoricom napadača koji se sumnjiče za ubistvo dva policajca.

- Jedan od osumnjičenih za ubistvo policajaca u Astrahanu je ubijen tokom napada na pripadnike Nacionalne garde, dok je drugi umro nakon povrede leđa, a još dvojica su pronađena i eliminsana. Svi su bili traženi zbog ubistva policijskih službenika. Nije bilo žrtava među pripadnicima Nacionalne garde- rekao je njihov predstavnik.

#Russie: deux #policiers tués par des '#islamistes' dans le sud

- VIDEO https://t.co/oWrcA2Ofml #socialmedia #hrw #Astrakhan pic.twitter.com/v3OvMyL5yd

— AzVision FR (@FrVision) April 4, 2017

U utorak, guverner Astrahana rekao je medijima da se sumnja da su napadači koji su ubili policajce u utorak, 4. aprila deo grupe islamskih ekstremista. To, međutim, još nije potvrđeno od strane istražitelja.

Ovi napadi su se dogodili usred pojačanog upozorenja od terorizma u Rusiji nakon eksplozije u metrou u Sank Peterburgu, u kojoj je 14 ljudi ubijeno i oko 50 ranjeno.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.