NOVI ŠOK DETALJI O SUSPEDNOVANOJ POLICAJKI: Premeštena u Gradačac zbog mračnih veza sa podzemljem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 16:01

NOVI ŠOK DETALJI O SUSPEDNOVANOJ POLICAJKI: Premeštena u Gradačac zbog mračnih veza sa podzemljem!

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i s kriminogenim osobama.

Nakon što je obznanjeno da je policajka imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, usledila je odluka MUP-a TK da se ona suspenduje.

Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a što je ubijena Nizama Hećimović, nevenčana supruga ubice Sulejmanovića sumnjala i zbog čega je dobijala batine kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god bi ga upitala za odnos sa policajkom.

"Avaz" sada otkriva da je njena policijska karijera i ranije kompromitovana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i provode Zakone ove države.

Policajka je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je ona imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE POLICAJKE SA KRIMINALCEM! Vozila se sa njim u njegovom skupocenom mercedesu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023

Nije se družila samo sa ubicom Sulejmanovićem, već i sa ostalim osobama iz kriminalnog miljea...Policajka PU Gradačac suspendovala je zbog kontakata s trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem...Policija ima dokaze (fotografije) da je suspendirana policajka  imala kontakte i s ostalim kriminogenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.