NOVI SAD OBAVIJEN SABLASNOM TIŠINOM! Slučaj ubistva dece i samoubistva roditelja, pa sada smaknuća supruge bušilicom ZAVIO GRAD U CRNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:33

NOVI SAD OBAVIJEN SABLASNOM TIŠINOM! Slučaj ubistva dece i samoubistva roditelja, pa sada smaknuća supruge bušilicom ZAVIO GRAD U CRNO

Građani ovaj grad pamte kao miran

Posle zločina u Rakovcu uništene su dve porodice, na teritoriji gradske opštine Novi Sad ribolovac je izbušio ženu, a pre toga mladi muškarac zaluđen sektom otrovao decu i ženu nagovorio da skoče sa solitera.

Ribolovac i prodavac mamaca iz Novog Sada je zverski u ponedeljak posle podne bušilicom ubio suprugu sa kojom je bio u braku oko 30 godina i dobio dve ćerke.

Njihovo okruženje je njihov odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opisalo kao izuzetno skladan i brak pun ljubavi.

Time je šok građana naselja Klisa, ali i čitave vojvođanske prestonice i veći. Oni su ispričali da su van sebe i da se na svakom koraku nedeljama priča o zločinima kakve ne pamti ovaj mirni grad.

- Odisali su mirom kroz zajednički rad i život. Radili su zajedno, ona je njemu pomagala da pravi mamce koje su prodavali na pijaci i preko interneta od pre nekog vremena. Ceo ribolovački svet ih je znao. Svuda su išli zajedno i njihove devojčice su bile stalno sa njima, dok nisu odrasle, ali i tada su ostale uz roditelje u kući gde se i dogodilo ovo zverstvo. Svi smo u šoku da se to desilo, i to posle dva ntakođe nezapamćena zločina isto u našem gradu u krugu od nekoliko kilometara. Nesrećni mladi par koji je ušao u sektu i ubio decu i sebe, a pre toga onaj monstrum delikvent je u Rakovcu - ubio ženu i taštu- rekla je radnica u jednoj novosadskoj prodavnici za ribolov.

Izvor: Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.