Učenici iz Novog Sada snimali kako im tuku druga

Izvor: Blic, 30.Apr.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici iz Novog Sada snimali kako im tuku druga

Dok su se trojica učenika tukla ispred OŠ „Dositej Obradović“ na Detelinari, drugovi iz škole su ih, umesto da tuču spreče, snimali s namerom da snimak postave na internet.

Jedan od učesnika u tuči je završio sa povredama glave, a pomoć su mu ukazali u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. Prema rečima oca povređenog osnovca Rajka Trivundže, njegovo dete je dobilo batine zato što je odreagovalo na ponašanje dvojice dečaka koji su uznemiravala ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u razredu. Zbog toga su ga sačekali posle časa i prebili.

- Dete je kući došlo otečeno, imalo je mnogo udaraca po glavi i telu. Oborili su ga na zemlju i bukvalno pretukli. Obavestili smo o svemu policiju i gonićemo ih krivično - izjavio je Trivundža.

Stanimir Paunić, direktor Osnovne škole „Dositej Obradović“, potvrdio je da se tuča desila i da su mu učenici pokazali snimak.

- Učenici sedmog razreda su se pokoškala na odmoru u školi, ali je dežurni nastavnik sprečio tuču. Oni su se verovatno dogovorili da tuču nastave ispred škole što mi nismo mogli da sprečimo - kaže Paunić.

On je potvrdio da je jedan od dečaka završio sa lakšim telesnim povredama koje su konstatovali i lekari Dečje bolnice gde je otišao na pregled.

- Ti učenici do sada nisu imali sukobe, a šta je uzrok nismo saznali jer još nismo mogli da razgovaramo s njima, pošto nismo uspeli da obezbedimo i prisustvo roditelja - objašnjava Paunić.

On dodaje da je o tuči obavešteno Odeljenje maloletničke delinkvencije Policijske uprave pošto je jedno dete zatražilo pomoć u ambulanti. Protiv maloletnih učenika biće podneta i prekršajna prijava.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NS: Đaci snimali kako im tuku druga

Izvor: B92, 30.Apr.2013

Novi Sad -- Dok su se trojica učenika tukla ispred OŠ Dositej Obradović u Novom Sadu, drugovi iz škole su ih snimali s namerom da snimak postave na internet, piše Blic...Jedan od učesnika u tuči je završio sa povredama glave, a pomoć su mu ukazali u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine...Umesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.