NOVI REKORDER: Vozio jugića sa 4,21 promila alkohola!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI REKORDER: Vozio "jugića" sa 4,21 promila alkohola!

Vozač "juga" K.U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Prilikom kontrole saobraćaja u okolini Kanjiže, saobraćajna policija zabeležila je nesvakidašnji slučaj.

Naime, u naselju Orom zaustavili su vozača "jugo korala 55" K.U. (54), sa područja Subotice, kod kojeg je prilikom provere alkoholisanosti aparat pokazao skoro neverovatna 4,21 promila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << alkohola u krvi.

Rezultat testiranja iznenadio je i iskusne saobraćajce i sve policajce na ovom području.

Vozač "juga" K.U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio, prenose "Novosti".

Zatvor za vozača koji je kod Smedereva vozio 257 na sat

Policija je sudiji za prekršaje podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka tako da vozaču, najverovatnije, sledi i visoka novčana kazna, ali i kazneni bodovi, što će ga, sigurno, koštati oduzimanja vozačke dozvole na izvestan period.

U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da odavno nisu imali ovakav slučaj na svom području, da neko upravlja motornim vozilom u ovakvom stanju, odnosno sa ovako velikom količinom alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je tokom prošlonedeljne kontrole vozača uhvatila i jednog muškarca u Loznici koji je vozio sa 4,14 promila alkohola u krvi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.