NOVI RAT KLANOVA NA POMOLU? Vračarac bio meta Jovana Vukotića, a sad pronađen ranjen - jedan bitan detalj zbunjuje policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:13

NOVI RAT KLANOVA NA POMOLU? "Vračarac" bio meta Jovana Vukotića, a sad pronađen ranjen - jedan bitan detalj zbunjuje policiju

Sagovornik blizak istrazi rekao je da je imao prostrelnu ranu u predelu donje vilice i da se po nalogu tužioca utvrđuje kako je do ranjavanja došlo.

Kotoranin blizak kriminalnom klanu Kavač, pronađen je ranjen u blizini tunela Vrmac, pišu Vijesti.

Kako je nezvanično rečeno podgoričkim "Vijestima" u Upravi policije, on ima prostrelnu ranu u predelu vilice.

U UP-u je nezvanično rečeno da im je saopšteno da je u blizini tunela Vrmac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronađen ranjeni muškarac i da traži pomoć, nakon čega su policijski službenici izašli na lice mesta i utvrdili da je reč o ovom Kotoraninu. On je prevezen u Opštu bolnicu Kotor radi pružanja lekarske pomoći.

Navodno je inspektorima rekao da se sam ranio, međutim pištolj nije pronađen i sumnja se u njegovu izjavu.

Kotoranin blizak kriminalnom klanu Kavač je uhapšen u novembru prošle godine u Kotoru. Portal N1 je ranije objavio da je pripadnik takozvanog "klana veštica". Javnosti je poznat po tome što ga je, navodno, 2017. godine upucao vođa škaljarskog kriminalnog klana, pokojni Jovan Vukotić. Vukotić je oslobođen te optužbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.